“Barcelona” atsidūrė keblioje padėtyje, kai kalbama apie žvaigždžių gynėją Ronaldą Araujo. Kaip pranešama, pažadėjusi urugvajiečiui gerokai padidinti atlyginimą po to, kai jis pasirašė klubui palankią 2022 m. sutartį, dabar ji atsidūrė tokioje padėtyje, kad nenori arba negali jam pasiūlyti sutarties, kurios jis tikėjosi.

Kadangi iki sutarties pabaigos liko dveji metai, Barcelona Futbolo marškinėliai turi arba parduoti jį dabar, arba rasti būdą, kaip susieti jį su nauja sutartimi. Kitą vasarą iki sutarties pabaigos liks vieneri metai ir jo vertė gerokai sumažės. Sporto direktorius Deco metų pradžioje ketino ieškoti galimybių jį parduoti, tuo metu juo domėjosi “Manchester United” ir Miuncheno “Bayern”, tačiau abu šie klubai atsisakė susidomėjimo, o dabar Araujo yra traumuotas iki perėjimų lango pabaigos.

Dėl to “Barcelona” atsidūrė tam tikroje duobėje. Minėta, kad Araujo agentas nėra “draugiškas” klubui, o tai, matyt, veikia prieš jį, bet jei “Barcelona” nepatenkins jo atlyginimo reikalavimų, jis ketina baigti savo sutartį ir 2026 m. palikti klubą nemokamai, o pardavimas nėra svarstomas. Katalonijos dienraštis pažymi, kad sutartis, kurią Araujo būtų pasirengęs pasirašyti, turėtų būti tokia, kokias pajamas jis gautų “Premier” lygoje.

Jei Araujo išvyktų nemokamai, Pigūs Barselona Marškinėliai labai blogai valdytų savo turtą. Žinoma, yra daug laiko pakeisti padėtį, tačiau “Blaugrana” negali leisti, kad jų vertingiausi žaidėjai išeitų už durų nemokamai. Tai gali reikšti, kad jie nusileis jo reikalavimams, tačiau dėl to greičiausiai teks paaukoti kitus komandos narius arba jų komplektavimo planus.